Hawk's Dynamite

GAINED STRENGTH FROM OBSESSION

maybe it's time for miracles

Publicerad 2012-09-26 22:46:21 i Allmänt

prommat nu med hoddan, igår var vi upp till byn och tillbaka och idag har vi gått över lite bommar i ridhuset :) imorgon går vi nog ut en sväng och sen hoppar jag malte! på fredag ska jag känna på hans rygg och se om de märks nå, om inte sitter jag upp på lördag och skrittar :) 
 
på tal om annat känner jag en förkylning komma krypandes.. hoppas den försvinner innan den kommer fram! 

7 DAGAR

Publicerad 2012-09-25 21:07:25 i Allmänt

råkade skriva 7 veckors skrittande i förra inlägget, dock ändrat nu men nej nej nej ni som tror 7 veckor. Herre gud han är ju inte skadad! bara lite öm :) 

It's like in the great stories, the ones that really mattered.

Publicerad 2012-09-24 19:40:00 i Allmänt

veterinären kom idag och kollade hoddans kropp, han hade typ låsning på korsryggen i tre koter (om man kan skriva så) han var riktig hård över ryggen och vart rätt öm när hon var klar, det blir 3 dagars prommisar och 7 dagars skrittande, försiktig igångsättning altså. :) 
 
ändå rätt glad att det var något hon kunde fixa, det kommer gå sjukt mycket lättare nu! hon tog inte nacken och det idag då det blir för mycket för honom när han vart så öm på ryggen. Det får vi ta någon annan gång :) 
Henning tycker att HD är jobbig, kan räkna upp till 7 sår från minnet xD 
tyvärr har stackars Henning rätt, för vem vill ha en som går å nafsar en i rumpan då man är som tröttast ? ;) 

So I know we got issues baby true true true, but I'd rather work on this with you than to go ahead and start with someone new

Publicerad 2012-09-24 08:43:00 i Allmänt

har ridit ute nu fredag lördag söndag, idag ska jag rida dressyr för att få till det lite innan lektionen som kommer imorgon.
Veterinären kommer även idag och kollar igenom hans kropp för att se om det sitter något där då han är så himla knäpp och även mycket mycket grövre på ena sidan av kroppen änn den andra. 
Hoppas på att det finns något som hon kan fixa så vi kan börja om igen och komma igång på riktigt än att jobba från dehär.
 
Mina händer är såriga och ömma efter dessa tre senaste dagar då han  ligger på hela tiden och blir sjukt stark, men det får man leva med för älsklings killens skull :) 

glad chey

Publicerad 2012-09-21 18:04:15 i Allmänt

red själv till björsbyn idag då jag slutat tidigt, han var pigg å knasig som vanligt men kände ändå att jag testar hoppa upphoppet (trappan) .. 
 
och oj oj oj, han har aldrig hoppat så bra, han saktade in, nästan så han räknade stegen innan och hoppade av i perfekt läge och for fram som han aldrig gjort annat! red ut på ängen till de andra terräng hindrena och hittade två mindre, red mot det i galopp och samma sak, han samlade galloppen själv och hoppade av perfekt! han tog även i i hoppet då underlaget var lite slabbigt, efter hindret var han äter igen ko lugn och jag red på ett till på en gång, lika perfekt där med! fortsatte till upphoppet en gång till och avslutade med ett stenhinder längre fram. Allt gjorde han perfekt min älskade älskade cepe häst.
 
ska försöka få mamma att låta oss träna terräng, det är ju helt sjukt hur fin han är då :D 

as long as you love me

Publicerad 2012-09-19 21:03:00 i Allmänt

ikväll har varit en myskväll med hjärtis, red ut i mörkret en kortare sväng med mest skritt. Nu längtar jag till snön! rida ut en kall vinterkväll med snöflingor stora som pingisbollar svävande ner från himlen, ååh vad underbart! 
 
hoppade upp och hade hoddis rumpa som kudde medans jag tog en pn och han fick äte lite hö, skulle var mys å somna där hela natten men nej det går ju inte. Morgon jour imorgon, så jag ska försöka somna i sängen snart!

I say I don't love you, but you know I'am a lier

Publicerad 2012-09-17 19:45:57 i Allmänt

som vanligt idag gick det som vanligt för oss, dressyrade i ridhuset. Jobbade bara på tempot och att inte slänga omkring med kroppsdelarna, det gick varken bra eller dåligt. 
Imorgon blir det lektion! 

du är tryggheten jag bär på

Publicerad 2012-09-16 19:19:26 i Allmänt

mycket mycket gladare idag! 
red ut med sanna och henning och trots att jag har sjuukt ont i mina händer är ja rätt glad över turen iaf.
vi red till björsbyn, en sväng till sandtaget och en bit till, skrittade ner för de "större" upphoppet med två trappsteg, sjukt kul fast jag var väll inte till så stor hjälp.
andra gången hoppade han lite fort och då jag inte riktigt höll i tyglarna ordentligt för att inte förstöra för honom for jag åt sidan då han tvärt svängde efter xD skulle ha ramlat av men ninja som jag är kom jag upp igen!
 
nu tar vi nya tag och jobbar dressyr imorgon!

mitt hjärta börjar banka, hjärnan fylls med tankar

Publicerad 2012-09-15 17:27:00 i Allmänt

är så sjukt leds över migsjälv just nu, känner verkligen att allt är bara piss. Ingenting funkar, känns som att jag springer och springer men ändå åker bakåt. Allt blir bara värre och värre hur mycket jag än försöker.
dethär är alldeles för stort för mig, hur kunde jag tro att det skulle funka liksom? snacka om att ha fel förhoppningar om sig. 
Just nu har jag bara lust att ge upp, sluta med allt.
sluta försöka så jag slipper misslyckas jämt och ständigt.
Det är så sjukt pinsamt att jag har tagit på mig denhär uppgiften, som är helt underbar och skulle kunna bli något stort. men sumpar chanserna totalt med att vara så jävla dålig och bara backa allt.
Ett år snart och vad har jag lyckats med egentligen? hålla mig kvar? han är så underbar på alla sätt och vis, men det är så himla svårt. För svårt för mig.
 
 
 

jag stannar nu och tänker till men ingenting blir som jag vill

Publicerad 2012-09-15 13:05:37 i Allmänt

hoppade i torsdags, det gick väll helt OK för att vara vi.
fick bekreftelse på att han "flippar" när han tittar på hindret, hela hans kropp skakar och han vet inte om han ska hoppa eller snurra runt, ingenting kan gå sakta då iaf. Inte ens då man ber han att stå still! 
sen dem gånger han "stänger av" eller iaf inte drar på så ignonerar han hindret, man försöker få han att titta på det men nej hans blick är åt ett helt annat håll! 
 
ajja, det är väll bara att fortsätta träna antar jag!
 
nu ska jag iallfall ut i skogen en sväng och imorgon blir det en längre bit med sanna och henning! 




om jag dör, kom ihåg mig som en krigare

Publicerad 2012-09-11 20:39:04 i Allmänt

sitter här lättad och svettig! 
äntligen ett dressyrpass att vara stolt över, det var verkligen på tiden det. 
försöker hålla det såhär nu och taggar inför hoppningen på torsdag, har en känsla om att det kommer gå lugnt! :D 

success has been, and remains, when you step up once more than you've gone down

Publicerad 2012-09-10 18:35:21 i Allmänt

igår red vi ut med sanna och henning igen, åter till stora ängen, Hoddis var lite piggare denhär gången men skötte sig väll ändå.
 
Idag red jag dressyr, och shit vad jag blir helt TOKIG!! hans vänster varv är helt sinnes :S 
och ändå är han mjukare åt det hållet när man vrider på honom i boxen ?! 
hittar veterinären inget knas på honom, och han alltid kommer vara såhär vet jag nästan inte vad jag gör, även fast jag har jobbat mer och mer på dedär blir det bara värre och värre.

-

Publicerad 2012-09-09 15:49:30 i Allmänt

hej

nu åker jag till pållis

hejdå

I get happy cause I know that you're mine

Publicerad 2012-09-08 18:38:41 i Allmänt

idag red vi ut med sanna och henning, vi red till en stooor äng där det vart mycket galopp och bäbis skötte sig exemplariskt :) det blev så att jag var i stallet några timmar då jag inte hade någon lust att åka iväg. For till och med ut en extra tur på hoddi och plockade blåbär! ska se om mami orkar göra en blåbärspaj! 

jag ger dig inte min morgon och inte min dag, du får nått så mycket bättre du får hela jävla jag

Publicerad 2012-09-04 21:15:57 i Allmänt

det har gått upp och ner sen ja bloggade sist, i söndags gick det hur bra som helst då jag och sanna red till sandtaget! han var så sjukt fin och då vi hoppade var det inte ett språng där han rusade! vist han drog på någon gång, men det var absolut inte dedär skräck hoppen eller okontrollerade sprången! sjukt glad den dagen, sen gick måndag och nu tisdag lite sämre.. ajja bara å jobba igen! 
 
på torsdag kommer anna, veterinären och kollar honom i munnen, håll tummarna!

Om

Min profilbild

Kristin

hej, här kommer jag skriva om min häst Hoddan, vad vi gör, hur vi tränar och hur vi utvecklas :) enjoy

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela