Hawk's Dynamite

GAINED STRENGTH FROM OBSESSION

andra avflygningen från HD avklarad :)

Publicerad 2013-01-25 15:56:35 i Allmänt

har inte bloggat nå på ett bra tag pga kasst internet :/ de har även inte hänt något intressant, ridningen och skolan rullar på som vanligt.
Fast i onsdags for jag faktis av HD när jag och sanna var ute och red! Han hoppade och studsade som en tog hela tiden men sen snubbla han så jag trodde verkligen att vi skulle fara omkull båda två! men då kom han upp på benen och innan jag har få tillbaka balansen bockade han av mig.. snäll ponny xD men han stannade iaf och tittade på mig sen så jag slapp gå tillbaka till stallet :) de var roligt iaf och inten utav oss gjorde oss illa, förutom att HD trampade sigsjälv på höger bak :/ men de har snart läkt :) 
och idag red våran nya hopptränare, Johanna HD. Mest för att känna hur han är och kunna ge tips till mig. 
Det gick bra och hon kom med flera bra tips fast även fast jag kunde ganska många redan, måste bara påminna mig själv om de hela tiden x3 hon gav mig också tips att träna på när vi rider själv så han blir lite mer säkrare i sigsjälv.
Tror att det kommer gå bättre och bättre nu då hon är jätte duktig tränare! :D 

ge oss snö!

Publicerad 2013-01-13 19:10:49 i Allmänt

har tydligen inte bloggat på ett bra tag x3 men det har inte hänt något speciellt. Hd var lugn och fin att rida efter jullovet, lite sämre kondis bara då han har fått ta det lugnt. Men sen när tisdagen och  hindrena kom fram kom även  den vanliga sprutt HD till ytan. Det gick lite hej vilt där men han var väl lite extra glad då han inte hoppat på länge! 
Sen har han väll ändå hållt sig lugn och fin :) Vill rida ut men det finns ju ingen snö så marken är stenhård och dålig! sen får man inte rida ut själv här heller eller barbacka så man måste planera å shit.. saknar de nå sjukt att kunna fara ut barbacka själv med skrutten och mysa i snön! .. men det blir ju inte på iaf 3 år till.. 

failure is a part of life, even for succesful people

Publicerad 2013-01-06 20:50:34 i Allmänt

igår red jag inte något då jag hade tänkt att jag kunnat få min resväska tillbaka så jag kunde rida med padden dagen efter. Så jag myste bara på och pussade på honom. Idag tog det ett bra tag innan jag fick veta att väskan skulle komma mellan 4-8 tiden, så red utan padden. 
Linda och Erika har då lyckats med min lilla skrutt :D han var avslappnad och kändes som en normal häst att rida! (nästan)
Dom får då rida han flera gånger!
 
Själv tror jag också att det var bra att vi kom ifrån varandra lite :) för HD's fördel att någon annan red så vi inte sitter och kämpar med våra strider hela tiden, får lärs sig lite nytt osv. och att jag slappnar av lite mer i händerna då jag på senaste tiden spännt mig troligen pga att Hd ligger på så, som orsakas av att jag spänner mig så blir det en ond cirkel.. Men nu börjar vi om och jag längtar redan tills jag sitter upp på honom imorgon och rider ett ordentligare pass då jag bara travade runt idag och kände på honom :) 

TILLBAKA

Publicerad 2013-01-04 20:05:05 i Allmänt

Då var man tillbaka till Varberg! hade egentligen tänkt dra och pussa på skruttisHD en sväng ikväll men det sket ju sig då flyget först blev en timme försenat. Sen tapapde dem bort min väska, och sen vart även tåget försenat.. Är iaf här nu och håller på att fixa mat då jag inte har ätit sen 11 i morse. Sen ska jag sova så jag kan fara till min saknade skrutt imorgon bitti och släppa ut han på morgonen :) <3

Om

Min profilbild

Kristin

hej, här kommer jag skriva om min häst Hoddan, vad vi gör, hur vi tränar och hur vi utvecklas :) enjoy

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela