Hawk's Dynamite

GAINED STRENGTH FROM OBSESSION

luleå

Publicerad 2012-12-18 20:52:53 i Allmänt

kom till luleå igår, Hd är kvar i Varberg :( saknar han så

julkul

Publicerad 2012-12-13 20:32:33 i Allmänt

Har inte varit världens bästa uppdatering men skriver om allt lite nu.
På måndag lämnar jag också HD här i Varberg i händerna på Linda och Erika ända tills 4 januari! Kommer sakna han så galet sjukt mycket!! 
och inte blir det bättre av att han dom senaste dagarna kännts ruskit bra i ridningen, iallafall ena halvan av passen,
bara jag kommer ihåg att slappna av i handlederna när vi jobbat lite har han kommit ner och gått jätte avslappnat och fint och tagit tyglarna jätte bra! galoppen kommer också tillbaka nu då den inte går rasande fort och jag har kontroll över både fart och vägvalen.
 
Idag var det julkul i stallet, en dag som treorna hade planerat med tävling och skojj, det var riktigt kul då man var indelad i lag och skulle göra tre grenar var av en "bana".
Jag och HD skulle först hoppa ett titthinder på mitten, man fick välja höjd på 40 cm 2p 80 c, 5p och 110 hinder vet jag inte. Tänkte först ta 40 hindret då det inte har gått så bra för oss på högre höjder, men testade iaf ett hinder på 80 som stod på framhoppningsbanan. Precis som jag väntat mig pang rakt in i bommen, la upp det och testade igen, skulle se om vi kunde rätta oss. vart helt sjukt glad när jag kände hur han faktis tog i för att komma över! han hoppade altså uppåt! det har jag inte kännt han göra sen vi hoppade terräng hindrena i sommras!
På banan antar jag att jag var rätt nervös för jag var i pricip chock när vi landa och det fortfarande låg kvar! var så himla stolt över min lillaskrutt pålle, hoppas han fortsätter att kämpa sig över hindrena nu och inte bara att det ska gå fort! Sen sprang jag balansgång på en upphöjd bom och körde norska fyllan, skulle galoppera fort till en kon från den andra stanna hoppa av och börja snurra med huvudet mot spöt, HD var inte alls med på noterna när jag bad han att fort börja springa så det gick liite sakta men ajja :) 
 
Mitt lag som även klätt ut oss till talibaner kom iaf tvåa av tio(?) lag :)!
 
Efter julkulet var HD hungrig och ville inte stå still på bilden! 
 
Förestälde mig det mer graciöst, men över kom vi iaf :) 

vad är ett bett i skinkan vänner emellan?

Publicerad 2012-12-08 15:13:56 i Allmänt

Äntligen kändes hodddan som gamla vanliga hoddis, han har varit lite halv konstig de senaste dagarna utan att jag riktigt tänkt på det.
Passet började svin dåligt, han spände upp halsen och slängde sig hit och dit. Galoppen for åt alla håll och kanter.
Kände hur leds jag blev och tänkte att dethär går inte, jag travar av.. 
Nä då jävlar låter han sig lugnas och arbetar mer som han gjort innan vi flyttade till Varberg! vågade på mig en galopp i båda varven också och dem var båda "HD lugna!" så när jag travade av han sen var jag glad igen :) 
 
Imorgon ska Linda få känna på han, då hon och en annan tjej i trean ska ta hand om honom när jag åker hem över lovet. Hoddis kommer nog få lära sig ett och annat innan jag kommer tillbaka ;D 

huvvet i kläm, fett jobbigt mannen!

Publicerad 2012-12-06 21:40:56 i Allmänt

har inte bloggat på ett tag, men det har inte hänt så mycket. Det rullar på som vanligt, har ridit ut med hd i går och idag fick hanstå. Åkte madrass på idrotten, haha sjukt nice :D 
imorgon är jag ledig från skolan men vi ska ta hand om våra pållar själv så jag kliver upp tidigt och släpper ut HD vid 8, :) blir nog och rida sen också :) 
 

Om

Min profilbild

Kristin

hej, här kommer jag skriva om min häst Hoddan, vad vi gör, hur vi tränar och hur vi utvecklas :) enjoy

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela