Hawk's Dynamite

GAINED STRENGTH FROM OBSESSION

the person who says it cannot be done should not interrupt the person doing it

Publicerad 2012-07-23 20:55:18 i Allmänt

har varit på en riktig rolig ridtur med Sanna och Henning idag :) 
vi red till brändön och han med allt från att dressyra, hoppa, bada, äta glass till att ta livet av oss i sandtaget och rejsa i skogen :) orkar inte gå in på detaljer för då skulle inlägget bli sjukt långt, men vi var ute i åtminstone tre timmar :D 

And how can the world want me to change, They’re the ones that stay the same.

Publicerad 2012-07-20 18:37:18 i Allmänt

jobbade hela dagen igår, tog inte med mig nå verktabletter heller så jag dog lite då min "sjuka" sida satte fart, klarade iaf av dagen men blev inge ridande, Till min lättnad stod HD hur still som helst när jag rengjorde och sprutade rent hans sår! 
och då jag gav  han antibiotikan verkade det nästan som att han ville ha de, han nappade efter "sprutan" så fort han mumsat klart på de som fanns i hans mun, min gulle :) 
idag vart det inge jobb för mig, vid 11 for jag till Hoddis, rycktade och myste med han till typ kvart över 12 då veterinären kom och skulle titta till såret, vi har ju sett att det blivit mycket bättre men ville änså ha en veterinärs syn på saken. 
Det visade sig att det inte hade kunnat bli bättre :) eller hon sa att det läkt jätte bra och att allt såg fint ut! 
helt underbart då man vet alla saker om kunnat hända! 
några anlednindar - hans anus skulle kunna läka igen för smått så han inte kunnat bajsa då såret satt på ett sånt ställe, det hade kunnat bli riktigt infekterat då det sitter på ett sånt ställe, "knip"(?) muskeln skulle kunnat gå av, fanns säkert mera saker som kunnat hända men som tur var inte hände :) 
Han fick sista antibiotikan idag :) 
 
och som ni kanske läst i tidigare (ganska länge sen) inlägg så har vi haft det lite jobbigt med sadling och dra sadelgjorden, han har inte stått stilla och ibland även slängt sig mot väggarna eller gått rakt på mig! 
idag hade jag ingenstans att stoppa fast honom, men chansade och hängde bara grimskaftet över halsen på honom.
När jag kom ut med sadeln ville han först inte låta mig gå vid hans sida, så han backade undan så jag inte kom närmare än vid hans huvud, tog tag i grimskaftet en gång så han stanna, han gick ett steg åt sidan när jag stod vid hans sida. Sen stod han helt still, lät mig lägga på sadeln och lägga den till rätta! följde med mig då jag gick och hämtade lite knäckebrö åt han och tog bara några steg åt sidan då jag började pilla i gjorden. Men stod sen helt still igen. 
vill bara hålla om han å pussa på honom, även fast han betedde sig som glödande bomb vissa stunder då vi red, han är verkligen den bästa. Den bästa vän som finns <3

they use to call me superman

Publicerad 2012-07-18 17:55:16 i Allmänt

for till vårdcentralen idag för att ta köttelfebers prov, visade sig att jag hade svag köttelfeber. Därför för att jag bara känner av det kring halsen. 
där rök ju de mesta av mitt sommarlov!
 
sen körde jag till Hoddis och vi for ut på en tur, glad att jag har kvar samma gamla power häst även fast han är mör och rund efter sommarlovet hans :) vi for inte så långt, och bara lite trav, flugor och bromsar höll på att äta upp oss! 
 
efter att ha hämtat ut mera medicin, som vi fick för säkerhetsskull for vi och skulle rengöra rumpen på han.
Det är ju helt sjukt hur duktig han är! han trampade runt lite i början men slutade snart! fick rengöra rätt ordentligt och han stod även still när jag sprutade in medlet så långt in i såret det gick! han har nog inte så ont länge, super bra :) 
veterinären kommer iaf på fredag igen för att kolla till så att allt är bra, vi får hålla tummarna(y)

vindarna vänder, ni måste förstå

Publicerad 2012-07-17 20:37:44 i Allmänt

har inte ridit något ännu pga att HD var tvungen att skos innan, det vart iaf gjort idag så imorgon far vi ut på tur! :) 
hans sår verkar ändras till de bättre och idag var han jätte duktig när jag rengjorde det! dock fick vi muta han med ett paket knäckebrö :) men det är han värd, tusen gånger om :) 
kan inte vänta till imorgon, det kommer bli så underbart att fara ut i skogen med den bästa, ta det lugnt och för en gångs skull strunta i alla tråkigheter som händer hela tiden, antar att det även blir barbakca då han inte alls är igångsatt och otroligt fet! de blir (hoppas jag) en lugn tur :) 
älska älska älska älska älska älska älska älska älska älska älska älska älska älska älska älska älska älska

hemma nu

Publicerad 2012-07-16 11:28:35 i Allmänt

kom hem igår, planet från stockholm vart en timme försenat.. surt, skriver kankse om resan mer sen. 
annars tänkte jag bara skriva att vi har haft ganska otur, iaf jag :/ har legat i feber och inte kunnat äta nå och värsta smärtan i halsen, kunde iaf göra roliga saker och febern är borta, nu är det bara halsen som driver mig till vanisnne! blir nog att fara till vårdscentralen då pappa kommer hem då jag verkligen har ont. 
 
HD är inte heller riktigt hundra :/ han har på något konstigt sätt lyckats få värsta såret i rumpan :S sanna och ingela märkte det när jag var i frankrike och ringde veterinär, tack och lov för dem! är verkligen skyldig stort.
vi ska tvätta på visst sätt dagligen och ge pencilin, jag och pappa for igår och gjorde det då vi kom hem så sanna och ingela fick fara och jobba då båda tagit ledigt för HD's skull! 
de var ju inte de lättaste, han ville verkligen inte bli tvättad eller pillad.. :/ men han är ju så himla underbar, han förlåter så fort, så fort man slutat kommer han och pussar på en igen och beter sig som om inget hänt, åh jag älskar han så mycket<3 vi får hoppas det blir bättre snart, annars blir det att fara till klinik och sy :( 
 

sjukt hur man kan älska någon så mycket!

Publicerad 2012-07-02 22:58:26 i Allmänt

dethär blir nog sista inlägget på ett bra tag, kommer hem den 15! 
var hos hoddis och myste på, red ut en sväng å han verkade tycka de va kul att komma ut å vandra lite. Min älskade älskade pojke! 
när vi kom tillbaka ville jag verkligen inte sitta av, så tränsade av från ryggen och la mig till rätta på hans rygg, vi tog en PN båda två tills HD väkte mig med att sträcka upp nacken, han fick massa morötter och pussar, kramar. 
satt somsagt å myste ett tag, på min fina. Han tuggade lite gräs också :) 
 
Älskar han nå sjukt, vet inte hur jag kommer överleva.. vill bara krypa upp på hans rygg och sova bort de närmsta 10 dagarna! 

U smile, I smile

Publicerad 2012-07-02 16:01:31 i Allmänt

for ändå till Hoddis i lördags, pussade på han och krama han, lekte lite med han i hagen osv. 
imorgon åker jag till frankrike, ska till hoddis ikv, ta en skrittis och bara njuta av att vara med honom, känner mig inte det minsta taggad att fara till frankike nu, Hoddis ska ju inte med.. :/ måste packa också, men sen ska jag tilbringa all min tid åt älsklingen <3

Om

Min profilbild

Kristin

hej, här kommer jag skriva om min häst Hoddan, vad vi gör, hur vi tränar och hur vi utvecklas :) enjoy

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela