Hawk's Dynamite

GAINED STRENGTH FROM OBSESSION

praktik

Publicerad 2013-03-20 20:07:37 i Allmänt

har somsagt praktik nu uppe i luleå, första veckan snart avklarad sen blir det en vecka till och sen hålls även lovet här uppe.. Saknar min skrutt som något sjukt! 

Packa

Publicerad 2013-03-15 17:12:55 i Allmänt

Imorgon bitti sätter jag mig i taxin och börjar frakta migsjälv till luleå, är nästan inte ens taggad denhär gången! känns jobbigt att lämna skrutten i tre veckor.. men han kommer må gött iaf :) 
Idag har vi varit lediga då vi skulle ha utv. samtal, alal på hela skolan under dagen. Men jag ska ha mitt nästa v. när jag är i luleå via skype :) 
Så jag packade och gosade med min älsklingskille. 
På söndag kommer dom hämta HD efter Viktor tävlat med heiko, om ni vill kan ni läsa på Viktor blogg så kan man se hur HD sköter sig :) www.dressyrpojkarna.se
 
Nu har jag packat ungefär allt, fast det är ju inte så mycket då jag märker att jag knappt har några vanliga kläder jag använder, finner bara stallkläder överallt!
 
Snart ska jag tillbaka till HD, pussa han hejdå och ta ut flätorna ur manen så han är lite stilig :) 

igångsättning

Publicerad 2013-03-13 10:19:20 i Allmänt

har ridit HD nu i två dar för att få igång honom lite, idag blir det uteritt med Sanna, imorgon eller på fredag blir det även bommarbete. 
Annars håller jag på at städa och packa för fullt. Idag ska jag packa iordning det mesta utav det HD ska få med sig, eftersom att han ska få åka hem till Viktor! 
Han kommer nog må som en prins, men nya kompisar, få va ute, och massa mat! 
 
Kommer bli tungt att vara utan min skrutt i 3 hela veckor :/ 
längtar till sommaren så kan vi båda åka upp till Luleå igen!

gekås

Publicerad 2013-03-10 21:41:57 i Allmänt

Har varit på Gekås ida med Sanna, 
fick med mig:
1 ridbyxa
1 par ridvantar
2 par boots
padd
grimma
svettäcke
extra krubba
större vattenhink
hängare
tröja
vårjacka
 
Sen mår även både jag och HD bra nu, jag är väll fortfarande lite extra trött men inget mer, HD återhämtade sig på en gång och vi har hunnit vara ute och skrittat, passade på att göra han fin och fota lite då :) 
slänger in några som sanna fotat :) 

2 sjuka

Publicerad 2013-03-07 16:54:53 i Allmänt

har somsagt legat i sängen sen i måndags, och igår kväll ringde Linda mig då hon skulle kvällsmocka åt HD innan hennes kvällsfodring och märkt att något var fel, han åt inte sin mat, och hade dragit in magen.. dom märkte att han hade bajsat i vattenkoppen så dom fyllde en hink vatten åt honom, han drack tre hinkar och magen for tillbaka som normalt, men sen efter han druckit vatten sög han in magen igen ännu mer och började typ skaka i skinnet.. Men den for tillbaka som normalt sen för när jag var där var han glad, åt drack och magen var normal. Han hade även haft 35,8 i temp, så han var nerkyld och uttorkad.
Nu har han tre hinkar vatten i boxen och i morse när jag var där hade han 37,5 i temp, verkade glad och åt och drack som vanligt. Ska snart tilbaka till stallet och ta temp igen och bara pussa på honom, så han kan skrämma mig, den lilla fina <3

sjukar

Publicerad 2013-03-06 10:40:03 i Allmänt

har legat isängen sen i måndags, dock har jag haft både kvälls och
morgonfodring som jag gick på. Men kände att jag inte skulle orka en hel dag.
Så HD har fått några vilodagar, men han har iaf fått nya skor, tror nog jag ska släpa mig till stallet ikv och longera han lite, så han får röra på sig litegrann :) 
 

tappskor

Publicerad 2013-03-03 20:04:07 i Allmänt

När jag var ute och red med Sanna i fredags lyckades HD slänga av sig både höger fram och baksko! 
men han har ju bra hovar så han tar ingen skada, det är ju bra för mikke kan först titta på han på måndag eftermiddag. Så han har fått ta det lugnt i helgen, endast lite promenad och så har han fått beta lite torkat gräs :) 
idag hade jag stalltjänst, var i stallet vid halv 8 och kom tillbaka 12 timmar senare! efter att ha haft stalltjänst, plus att ta hand om 6 stycken hästar, ridit en häst man aldrig suttit på förut, och lite mer saker.. Så är man rätt slut i kroppen.. Men kul är det i alla fall :) 
 
Nu känner jag dock att min hals verker och mena fötter är bortdomnade, väntar bara på en förkylning.. 
Men nu ska jag lägga mig i sängen, se på film och sova gött :) 
Bild tagen från vintern 2011-2012
Bild tagen våren 2013
 

Om

Min profilbild

Kristin

hej, här kommer jag skriva om min häst Hoddan, vad vi gör, hur vi tränar och hur vi utvecklas :) enjoy

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela